Results 1 to 7 of 7

Thread: Lucid Virtu MVP Not Working

  1. #1
    slater's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    794
    Thanks
    131
    Thanked 58 Times in 56 Posts
    Rep Power
    1

    Default Lucid Virtu MVP Not Working

    Hi, when I try to open the virtu mvp control panel, It says:

    Wrong GPU Configuration. Please check your hardware/drivers.
    Disabling virtu mvp and exiting.

    I've tried re-installing the software but no luck, and in the bios I have set it to i mode because I don't have a gpu.
    Thanks


  2. #2
    2560x1440 @ 120Hz Woooo k3vst3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    14,423
    Thanks
    777
    Thanked 1,511 Times in 1,289 Posts
    Rep Power
    6

    Default

    you have 2 gpu's at all like crossfire or sli?

    4770k @ 4.6, XSPC Raystorm, Avexir 4x4GB 2400MHz, ASUS Z87 Maximus Hero VI, Tri-fire 290x/290x/290 Reference EK 290X CSQ Full Nickel Blocks, Alphacool 240 ST-30, Alphacool 360 ST-30, Asus Xonar, Alphacool D5, Corsair AX 1200i, Carbide 540

  3. #3
    Lust for life gavbon's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Liverpool, UK
    Posts
    7,512
    Thanks
    1,265
    Thanked 839 Times in 594 Posts
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by slater View Post
    Hi, when I try to open the virtu mvp control panel, It says:

    Wrong GPU Configuration. Please check your hardware/drivers.
    Disabling virtu mvp and exiting.

    I've tried re-installing the software but no luck, and in the bios I have set it to i mode because I don't have a gpu.
    Thanks
    MVP virtu works combined with a GPU, on its own its just a IGPU, so i cant imagine it would work on its own?



  4. #4
    slater's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Manchester
    Posts
    794
    Thanks
    131
    Thanked 58 Times in 56 Posts
    Rep Power
    1

    Default

    Nope, i've got no gpu at all. I thought it was good because it improved onboard graphics, not that you need a gpu to imrpove onboard graphics...


  5. #5
    2560x1440 @ 120Hz Woooo k3vst3r's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    South Yorkshire
    Posts
    14,423
    Thanks
    777
    Thanked 1,511 Times in 1,289 Posts
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by slater View Post
    Nope, i've got no gpu at all. I thought it was good because it improved onboard graphics, not that you need a gpu to imrpove onboard graphics...
    MVP needs a dedicated gpu to work hence why it's not working

    4770k @ 4.6, XSPC Raystorm, Avexir 4x4GB 2400MHz, ASUS Z87 Maximus Hero VI, Tri-fire 290x/290x/290 Reference EK 290X CSQ Full Nickel Blocks, Alphacool 240 ST-30, Alphacool 360 ST-30, Asus Xonar, Alphacool D5, Corsair AX 1200i, Carbide 540

  6. The Following User Says Thank You to k3vst3r For This Useful Post:


  7. #6

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    152
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    1

    Default

    I don't like it anyway, when I had it running or eve online, it slowed my fps down to a crawl as if it was running off the igpu only.

  8. The Following User Says Thank You to Soupladel For This Useful Post:


  9. #7
    TAZ007's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    S.Wales
    Posts
    2,249
    Thanks
    317
    Thanked 201 Times in 172 Posts
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by k3vst3r View Post
    MVP needs a dedicated gpu to work hence why it's not working
    Was you playing BF3 last night k3vst3r?
    Fractal Design ARC Mini R2 Micro ATX-MSI Z87M-GAMING-4770K-Asus 970-AX860

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •