Results 1 to 9 of 9

Thread: 680GTX going in...56k warning...if anyone is still dial up !!

  1. #1
    My Ding-a-Ling joker3327's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cheshire
    Posts
    9,441
    Thanks
    1,502
    Thanked 1,904 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    9

    Default 680GTX going in...56k warning...if anyone is still dial up !!

    Opening up my Gamer

    2 x Asus Direct CU II 580 GTX in SLI.... triple slot cards..



    First one out (note the Xonar with its PCIE x1 extender



    Second out..so thats what the board looks like



    580 GTX next to the 680 GTX no idea why its upside down.....



    680GTX in her new home



    Wire up ready to go...and the Xonar has a home it can fit into finally without a ghetto mod lol...



    All that space.....it looks lonely...might need another one !...
    Quote Originally Posted by heavywater View Post
    not faceplanting a Micra because Barry was hungover when he did up the harness.
    Quote Originally Posted by scrivz69 View Post
    I think I may leave this forum, it seems to be full of the village people.
    i7 3930K @ 4.2| ASUS X79 Sabertooth | 32GB @ 2133 Copperhead |2 x Gigabyte TITAN SLI |ASUS Xonar DX 7.1 | Samsung 850 500GB SSD | 3TB SATA Drive | H100i WC | Corsair RM1000 | HAF X |40 inch Benq 2560x1440 IPS

  2. #2
    Moderator BigIan88's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Manchester
    Posts
    21,396
    Thanks
    1,367
    Thanked 3,460 Times in 2,291 Posts
    Rep Power
    15

    Default

    Nice card but... OCD Monkey doesnt like exposed cables
    i7 3770k - MSI Z77 Mpower - 16GB Avexir Mpower 2400Mhz - 500GB Samsung 840 EVO - EVGA GTX 980 SC - 1200W CM Gold - Custom Watercooling Loop - Corsair Air 540 - Steelseries 6Gv2 - Logitech MX 518 - Asus PB287Q - Creative T20





  3. #3
    Finners's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Portsmouth
    Posts
    4,797
    Thanks
    250
    Thanked 491 Times in 399 Posts
    Rep Power
    2

    Default

    nice one! why the upgrade? i assume 2 580's are more powerful then a 680 or do you need the vram?, is that how your 680 looked or did you remove the sticker? thought the PNY came with a XLR8 sticker on it
    i7 2600K @ 4.5| Asrock Z68 Extreme4| 16GB 1866Mhz Crucial Ballistix |AMD R9 290| 120GB SSD |Win7 64bit

  4. #4
    My Ding-a-Ling joker3327's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cheshire
    Posts
    9,441
    Thanks
    1,502
    Thanked 1,904 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Bigian88 View Post
    Nice card but... OCD Monkey doesnt like exposed cables
    Cable braiding is on my to do list !!

    Added after 2 minutes:

    Quote Originally Posted by Finners View Post
    nice one! why the upgrade? i assume 2 580's are more powerful then a 680 or do you need the vram?, is that how your 680 looked or did you remove the sticker? thought the PNY came with a XLR8 sticker on it
    I upgraded mainly due to the fact I was not using the power of the 580's in SLI....and the 680 for some reason did not have a sticker on it just that stuff you get on a new phone.......which I think I actually prefer...!!! ..
    Last edited by joker3327; 13-04-12 at 18:10.
    Quote Originally Posted by heavywater View Post
    not faceplanting a Micra because Barry was hungover when he did up the harness.
    Quote Originally Posted by scrivz69 View Post
    I think I may leave this forum, it seems to be full of the village people.
    i7 3930K @ 4.2| ASUS X79 Sabertooth | 32GB @ 2133 Copperhead |2 x Gigabyte TITAN SLI |ASUS Xonar DX 7.1 | Samsung 850 500GB SSD | 3TB SATA Drive | H100i WC | Corsair RM1000 | HAF X |40 inch Benq 2560x1440 IPS

  5. #5
    Mokey's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Closing door and turning lights off
    Posts
    4,913
    Thanks
    550
    Thanked 861 Times in 574 Posts
    Rep Power
    4

    Default

    Not sure if they are but whenever I see the triple slot cuII cards they always look like the pcb is bending, I had a big triple slot cooler on my 460 and now on my 560 and have never seen it droop down at all, not sure if the asus pcbs are more flexible than the msi ones or what.

    Edit: Looks like the accelero I have is miles lighter than the cuII, that probably explains it.
    Last edited by Mokey; 13-04-12 at 18:38.


  6. #6
    My Ding-a-Ling joker3327's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cheshire
    Posts
    9,441
    Thanks
    1,502
    Thanked 1,904 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Mokey View Post
    Not sure if they are but whenever I see the triple slot cuII cards they always look like the pcb is bending, I had a big triple slot cooler on my 460 and now on my 560 and have never seen it droop down at all, not sure if the asus pcbs are more flexible than the msi ones or what.
    No bend or droop whatsoever....they are not that heavy as cards go...
    Quote Originally Posted by heavywater View Post
    not faceplanting a Micra because Barry was hungover when he did up the harness.
    Quote Originally Posted by scrivz69 View Post
    I think I may leave this forum, it seems to be full of the village people.
    i7 3930K @ 4.2| ASUS X79 Sabertooth | 32GB @ 2133 Copperhead |2 x Gigabyte TITAN SLI |ASUS Xonar DX 7.1 | Samsung 850 500GB SSD | 3TB SATA Drive | H100i WC | Corsair RM1000 | HAF X |40 inch Benq 2560x1440 IPS

  7. #7
    Zaim's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    UK
    Posts
    9,996
    Thanks
    3,785
    Thanked 1,337 Times in 1,015 Posts
    Rep Power
    5

    Default

    Looks good mate.

    @mokey yeah my 570 does that.
    CPU:Intel I7 3770K 5GHZ |CPU Cooler:Noctua NH D14|RAM:16GB Corsair Vengeance White LP|MB:Asus P8Z68-V PRO/GEN3|GPU:Asus GTX 980 Strix OC|PSU: Corsair AX 750|HDD:2x Corsair 240GB Force GS| 2X WD 2TB Red|Sound Card:Asus Xonar HDAV|Speakers:Sony STR-DN850+Yamaha Speakers+Tannoy TS2.10|Mouse/Keyboard:Corsair K95/M95|Case:Corsair 500R|

  8. #8
    Moderator
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    24,865
    Thanks
    6,939
    Thanked 2,844 Times in 2,246 Posts
    Rep Power
    15

    Default

    looking good mate, real question is can it play crysis tho tbh
    "Those able to see beyond the shadows and lies of their culture will never be understood, let alone believed, by the masses."
    Plato

  9. #9
    My Ding-a-Ling joker3327's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cheshire
    Posts
    9,441
    Thanks
    1,502
    Thanked 1,904 Times in 1,505 Posts
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by marsey99 View Post
    looking good mate, real question is can it play crysis tho tbh
    Ha...not played Crysis for ages....time for a reinstall me thinks !!
    Quote Originally Posted by heavywater View Post
    not faceplanting a Micra because Barry was hungover when he did up the harness.
    Quote Originally Posted by scrivz69 View Post
    I think I may leave this forum, it seems to be full of the village people.
    i7 3930K @ 4.2| ASUS X79 Sabertooth | 32GB @ 2133 Copperhead |2 x Gigabyte TITAN SLI |ASUS Xonar DX 7.1 | Samsung 850 500GB SSD | 3TB SATA Drive | H100i WC | Corsair RM1000 | HAF X |40 inch Benq 2560x1440 IPS

  10. The Following User Says Thank You to joker3327 For This Useful Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •