Announcement

Collapse
No announcement yet.

Installed 10.4 but no GUI displays

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Yeah it is quite an old monitor, but it didn't display that the first time I used the graphics card.
    Q6600 @ 2.4GHz - 4GB 800MHz DDR2 - ATI HD 4850 1GB - Windows 7 Pro


    Comment


    • #32
      Booted into 10.4 today, and it didn't display the graphics error. Trying to get wireless to work but it seems people with the same wireless USB that I have can't get to work. It's a Winbond W89C35, USB\VID_0416&PID_0035, if anyone can help.
      Q6600 @ 2.4GHz - 4GB 800MHz DDR2 - ATI HD 4850 1GB - Windows 7 Pro


      Comment


      • #33
        Originally posted by clemos View Post
        Booted into 10.4 today, and it didn't display the graphics error. Trying to get wireless to work but it seems people with the same wireless USB that I have can't get to work. It's a Winbond W89C35, USB\VID_0416&PID_0035, if anyone can help.
        There are no drivers for it built into the kernel and winbond don't supply the source so I can't see any coming out any time soon.
        Desktop: Intel i5-4690K | 16GB DDR3 | Gigabyte Z97N-WIFI | EVGA GTX 660 3GB | Windows 10
        Server 0: Gen8 HP Microserver | Proxmox Hypervisor Server 1: Gen8 HP Microserver | FreeNAS

        Comment


        • #34
          I've just read this http://please.name.my/260/wireless-u...nd-w89c35.html, which says it can work using ndiswrapper, could that work or is it a load of rubbish?

          Update: I've installed ndiswrapper and the wireless driver, but this is where I'm stuck and can't get it to work.
          Last edited by clemos; 18-12-10, 16:23.
          Q6600 @ 2.4GHz - 4GB 800MHz DDR2 - ATI HD 4850 1GB - Windows 7 Pro


          Comment


          • #35
            Ndiswrapper is explained here: http://sourceforge.net/apps/mediawik...itle=Main_Page

            Its possible but will probably be difficult to install correctly. EDIT: Ndiswrapper do NOT have it in the working list so its a bit iffy.

            How have you installed the driver?
            Desktop: Intel i5-4690K | 16GB DDR3 | Gigabyte Z97N-WIFI | EVGA GTX 660 3GB | Windows 10
            Server 0: Gen8 HP Microserver | Proxmox Hypervisor Server 1: Gen8 HP Microserver | FreeNAS

            Comment


            • #36
              I installed the driver, but with no success I gave up for today.
              Q6600 @ 2.4GHz - 4GB 800MHz DDR2 - ATI HD 4850 1GB - Windows 7 Pro


              Comment

              Working...
              X