Announcement

Collapse
No announcement yet.

AMD APU Build Problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Well, the original problem was that the board needed a reflash to support the CPU. That's fine now. The new issue is that the HDMI port isn't outputting correctly. The colour is reversed, blue becomes yellow etc. It's nothing to do with drivers or software; I'm almost certain it's a hardware problem
    {Insert witty comment here}

    Comment


    • #47
      Did the cable work eslewhere, you mentioned you would try it on a laptop I believe
      If the cable and monitor or ok then yeah 100% hardware fault I'd say.

      What the monitor your using btw?
      sn45g ,athlon 2500+ 256mb ram, geforce 2 80 gig HD
      !Tpyo spceialist! I hope to help please ignore my bad grammar and typo's!

      Comment


      • #48
        The cable worked perfectly fine with the laptop, audio included. The two displays I tried using were a Samsung 40'' LED TV (Model no. EU40D5520) and an Ilyama Pro Lite E2407HDS 24'' monitor
        {Insert witty comment here}

        Comment


        • #49
          To clarify,
          HDMI out causes issues only in bios? or all the time ie in windows, and at boot up sequence?

          it thats the case contact Aria and get it Rma'd
          sn45g ,athlon 2500+ 256mb ram, geforce 2 80 gig HD
          !Tpyo spceialist! I hope to help please ignore my bad grammar and typo's!

          Comment


          • #50
            Got to agree with Glent could be time for RMA number 2 lol.
            Not having much luck are you?
            I5 2500K @ 4.7GHz| Maximus IV Extreme | 8GB Predator DDR3 | Crossfire Radeon 5850| BeQuiet! L8 630W | Corsair 700D
            Razer Lachesis | Razer Black Widow

            Comment


            • #51
              if you do , be sure get the bios updated first!
              Dont want it to be RMA number 3
              sn45g ,athlon 2500+ 256mb ram, geforce 2 80 gig HD
              !Tpyo spceialist! I hope to help please ignore my bad grammar and typo's!

              Comment


              • #52
                The HDMI issue is constant, sound is also distorted. The BIOS was updated by Aria with the original RMA and it's at the latest revision. Tbh, I'm managing fine with VGA and my speakers and I plan to enable Dual Graphics Mode once I get my 6450 in a couple of weeks. Is it worth the hassle?
                {Insert witty comment here}

                Comment


                • #53
                  Will reduce resale value remember that
                  I5 2500K @ 4.7GHz| Maximus IV Extreme | 8GB Predator DDR3 | Crossfire Radeon 5850| BeQuiet! L8 630W | Corsair 700D
                  Razer Lachesis | Razer Black Widow

                  Comment


                  • #54
                    Have you tried a different hdmi lead? Like a different brand or something?

                    Give it a go and it might work.

                    Core i7 4790K | ASUS Z97-AR | Ballistix Sport 16GB | Patriot Blast 120GB | EVGA GTX 970 SC | Silverstone TJ07

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by dunc View Post
                      The HDMI issue is constant, sound is also distorted. The BIOS was updated by Aria with the original RMA and it's at the latest revision. Tbh, I'm managing fine with VGA and my speakers and I plan to enable Dual Graphics Mode once I get my 6450 in a couple of weeks. Is it worth the hassle?
                      you missunderstood me,

                      I mean when you RMA the board, they'll send a replacement if that have it in stock, Tell them to flash it or before it's dispatched, Or you'll be back to issue from week ago.

                      worth the hassle yes, what if your requirments change and you need to use HDMI in a few months for example.
                      sn45g ,athlon 2500+ 256mb ram, geforce 2 80 gig HD
                      !Tpyo spceialist! I hope to help please ignore my bad grammar and typo's!

                      Comment


                      • #56
                        When I RMA it, will I need to return the CPU as well? I'd preferably like a member of staff to answer this one, just to be on the safe side.
                        {Insert witty comment here}

                        Comment


                        • #57
                          Return both as it could be the APU itself. Best for us to be able to test both to rule out 100% the faulty component.
                          Gaming PC:i5 2500k|MSI Mpower Z77 | Kingston HyperX Grey 8GB 1600MHZ | ThermalTake Frio | MSI 6950 Twin Frozr III 2GB Crossfire | Samsung 840 PRO 250GB SSD | XFX Pro 850W Modular PSU | Corsair 600t Case

                          Comment

                          Working...
                          X