Announcement

Collapse
No announcement yet.

Guaranteed 5-Day PC Build Service for Web Customers

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Great, pack it up.

    Comment


    • #17
      All sorted, will be ready after 12pm.
      Originally posted by Aaron
      I want those sweet cherries

      Comment


      • #18
        Nice one. Sorry for the moaning

        Comment


        • #19
          Hi again, got the kit, built the system @4.6 , installed watercooling 2x 360 rads for cpu and gpu. All ran great, couple of benchmarks on 3d mark all great, stress tested for over an hour, all good nothing over 75,idles at 20s - 30s, installed win updates, rebooted to complete, system hangs at welcome screen, rebooted, nothing. Screen won't display anything, no post no beeps. Mobo comes on for approx 10seconds then reboot, and does that constantly. Tries cmos reset, Tried a different power supply and checked all the pin outs on the one I purchased all reading fine. Tried the on board gfx over the Sapphire Radeon R9 290 Tri-X I bought. Still won't start, Unplugged everything.

          Stuck... Has to be motherboard fault?

          What next regarding the hardware?

          Comment


          • #20
            Oc'd too much possibly and mobo failed?
            Originally posted by Aaron
            I want those sweet cherries

            Comment


            • #21
              It's the OC bundle @4.6

              http://www.aria.co.uk/Systems/Bundle...roductId=61307

              Comment


              • #22
                Its the motherboard, I came down on Saturday and bought a MSI Z97 gaming 7,which is a ten times better motherboard. How do I go about getting refunded for the bundled motherboard or a credit note?

                Comment


                • #23
                  Anyone

                  Comment

                  Working...
                  X